Anyu bemutatkozik

Üdv a kedves Olvasónak (és a gorombáknak is),

Én lennék Anyu, aki innentől kezdve kéretlenül osztja az eszet. Kreatív álnév, nemde? Még szoknom kell ezt a megszólítást, ugyanis csöpp porontyom aki szájából ezt hallhatnám, egyelőre az ebihaltól csak kissé fejlettebb állapotában a hasamban úszkál (meg rugdal, karatézik, szottyog, lehetőleg akkor mikor én aludni szeretnék és valamelyik belszervem elérhető közelségben van ahhoz hogy piszkálgassa). Majd december elejére ígérték be érkezését az okosok, de ha csak kicsit is hasonlít az anyjára, fityiszt mutat az orvosoknak és csakazértse úgy lesz ahogy jósolták.

Miért született meg eme blog? Sokan, sokféle területen kérik ki a véleményemet - öltözködésben, lelki dolgokban, hétköznapi problémák leküzdésében, kreatívkodásban, ajándékozásnál, jótékonysággal kapcsolatban, csajozásban :D, álláskeresésnél, háztartási trükkökkel, estébé. Amolyan polihisztor módon kicsit mindenhez értek, de igazán semmihez (talán csak a szexet leszámítva, de arról van egy másik blogom szóval téma ejtve). Mivel csak egy témáról nem tudnék rendszeresen írni, vegyítem az eszembe jutó dolgokat - hátha valakinek hasznára lesz. 

Egyébként bitang módon antiszoc vagyok, néha undokbéka, drámázok ha olyanom van, meg imádom a lökött barátaimat akik nélkül nem tartanék itt (nem a blogírásnál, hanem a kis életemmel). Nem lesz minden móka és kacagás, de azért igyekszem szórakoztató lenni. Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok, csapjunk a lecsóba!