Modernkori prostik cukorkapapírba csomagolva

avagy "Fiatal egyetemista lány gáláns támogatóját keresi"

 

Prostik. Út mellett, parkolóban, escort lányok a netről. rosszlanyok.hu, callgirls. Mióta világ a világ, nők áruba bocsájtják a testüket anyagi ellenszolgáltatásért cserébe. Van ennek egy pár éve felfutóban lévő és virágzóan fejlődő ága: fiatal lányok gáláns támogatót keresnek. Egyetemi tanulmányaikat, albérletüket, megélhetésüket finanszírozandó.

lollypop2.PNGMikor először olvastam a 'sugardaddy' kifejezést, tippre megmondtam hogy egy olyan fickóról lesz szó, aki kitart valami (fiatalabb) nőt. Majdnem beletrafáltam: ezek a férfiak vadásznak  az általában huszonéves lányokra - fiatal nőkre ('sugarbaby'), akik azért hirdetik meg saját magukat, hogy szponzort találjanak a kiadásaikhoz. A legáltalánosabb megfogalmazás szerint egyetemista/ főiskolás csajok gáláns urak társaságát keresik: vacsora, színház, utazás - és persze az a a mocskos szex...

Mondjak egy magyar példát ilyen hirdetésekre? Íme: http://www.startapro.hu/hirdetesek/tarskereso-kapcsolat_anyagi_tamogatassal-holgy_keres_tamogatot/magyarorszag

 

startapro.PNGNem vicc, külön hirdetési rovata van a műfajnak! Lehet böngészni, úr keres hölgyet vagy fordítva, középkorú, gáláns, jóképű, sportos üzletemberek  kutatják az ő Lolájukat nagyvonalú támogatás fejében mézesmázas hirdetésekben. Lefordítva: ha csinos fiatal nő vagy, eltöltesz velem iksz időt, esetleg valami közös program hogy legyen kit vigyek magammal a miskolctapolcai wellness kiruccanásra, ott jól megb@szlak, hozzád vágok iksz ezer forintot aztán pá. De a kritériumok nem változnak: csinos, fiatal, anyagilag szorult helyzetben lévő lány kell. 

Külföldi példák is vannak: http://sugardaddie.com/https://www.seekingarrangement.com/http://www.sugardaddymeet.com/ -> érdemes megfigyelni az oldalak címlapján évődő párok közti korkülönbséget :D A séma ugyanaz: a húspiacon eladjuk magunkat: jómódú csávó vagyok x jövedelemmel aki keresi dekoratív alkalmi barátnőjét - vaaagy: főiskolás, dekoratív nő vagyok aki gáláns támogatóját keresi közös együttlétekért cserébe.

seekingarrangement.PNG

A brit Cosmopolitanban volt egyszer erről egy cikk, amiben lányok akik így tartják el magukat meséltek arról, hogyan csöppentek ebbe bele és mit éreztek utána. Az okok nagyjából ugyanazok voltak: anyagilag padlóra kerültek, általában felsőoktatás mellett, szegényes fizetésükből nem tudtak továbblépni, vagy pluszban még a családjukat is segítették. És akkor jött az ötlet, hogy végülis nem qvának mennek, de mégis, ilyen burkolt formában forintosítva magukat. Persze mindig akad férfi aki vevő erre, feleségül nem kell venni a csajt, de még csak egy kapcsolatot sem kell fenntartani annak minden nyűgjével együtt - csak a habzsidőzsi részek maradnak meg, amit ki lehet fizetni és le van tudva. A nyilatkozó lányok közül számomra érdekes módon egyik sem mondta azt hogy álmatlan éjszakái lennének emiatt és megbánta volna, sőt. A legtöbben évek óta tolják ezt az ipart mert kényelmesen élhetnek belőle, van jövőképük és bejött nekik Amerika. Egészségükre. 

Az életben még nem volt alkalmam személyesen beszélni senkivel aki bevallotta volna hogy ebben utazik, pedig a városban ahol élek, tudvalévően úgy szedik fel bizonyos magyar lányok az arab egyetemista srácokat hogy fizettetnek velük burkoltan mindent amit csak lehet (ilyen lányismerősöm viszont volt, de hát ő 'őrülten szerelmes volt a szaúdi fiúba').

Ne szépítsünk: aki pénzért szexel, az... Miért, nem? Akkor hogyan kellene hívni ezt a formációt? Megélhetési szexpartnerség? Tisztázzuk: nem ítélek el ezért senkit, mindenki úgy boldogul ahogy tud míg másoknak nem árt vele - márpedig ezek a lányok max magukat teszik ezzel tönkre, nekem biztos nem fáj. Ha még élvezik is - akkor grat, csináljanak belőle karriert, inkább seggelek 8 órát a multinál ahol dolgozok, mert így a nap végén könnyebb a tükörben a saját pofámmal farkasszemet nézni. Kipróbálnám-e? Ez a 'gyere dugni aranyom, fizetek érte' rész nekem meredek. Tényleg olyan mintha egy pasi venne magának egy fruskát kilóra, mindegy hogy az egy úriember vele és fényesre nyalja a seggét - attól még lealacsonyítónak tűnik ez a kitartotti státusz. A Pretty woman (Micsoda nő!) csak filmben létezik, a való életben farkastörvények uralkodnak és az erősebb kutya b@szik. Ez van, aki ezt nem hiszi el, nagyon naív.

lollypop.PNG