Pixibox 2017.március - tartalom

A Pixibox már közel 2 éve jelen van az életemben; ahhoz képest hogy az elején remegve vártam a rendelési időszak kezdetét amikor le lehet  csapni egy-egy dobozra, mára eljutottam odáig, hogy egyre szellősebben rendelek. Ennek az egyik oka az ár: egy doboz 5990Ft amiben bár benne van a szállítás is, kicsit sokallom, másfelől pedig sorozatosan csalódtam a benne lévő termékekben - a nagy beharangozás után általában jött a kijózanodás csomagbontogatás után. Most is felemásak az érzéseim, megosztom mi volt a márciusi dobozban.

1. Mudmasky arcmaszk 20ml

A 'mud' angolul azt jelenti hogy 'sár, iszap' - ez egy méregtelenítő, tisztító, helyreállító maszk. 20ml, ami az én használati szokásaimat tekintve kb.4 hónapig lesz elegendő. Állag: kicsit olyan, mintha homok lenne összekeverve iszappal és teafűvel - enyhén smirglis beütéssel amit lehet érezni felkenéskor. Nem fűztem hozzá nagy reményeket, zsíros bőrön a javaslat szerint 11 percig érdemes hagyni - ez kb.pont annyi idő, amennyi alatt betonkeményre köt, megakadályozva nagyjából minden mimikai lehetőséget, enyhén Jokeres arcot varázsolva. Vizesebb mintsem krémes, nem kell sok belőle, a hatóidő elteltével lemosni sem egyszerű mert eléggé ragaszkodó. Hatás: Nem tudtam mire számítsak, úgyhogy kellemes meglepetésként ért hogy lemosás után friss, puha érzetű lett az arcom, nem ordított egyből arckrém után. Ez a könnyed érzet megmaradt, nem feszül a bőröm és olyan mintha több lépésben ápoltam volna. Normál ára webshopban: 69 euro; megvenném-e ennyiért? Nem. Jó, de nem hiszem hogy a 60ml-es teljes kiszerelésért adnék ennyi pénzt, még ha ingyen is postázzák.

 




2. Uriage szemkörnyékápoló gél-krém 15ml

Könnyű zselé, minimális mennyiségben kell kenni, kiállta a kontaktlencse próbát is: mivel lencsét viselek, alapvető feltétel egy krémnél hogy ha szemkörnyékre kenem, ne könnyezzek utána, ne hagyjon zavaró érzetet a szemhéjamon. Ez eddig mind pipa. De. A szem alatti sötét karikák több összetevősek: egyrészt genetika (akinek kevesebb zsír koncentrálódik ezen a területen, alapból hajlamosabb rá), másrészt stresszfaktorok: nem alvás, dehidratáció, hogy csak kettőt említsek. Ezeket semmilyen kence nem fogja eltüntetni még ha fejen pörgünk sem. Szóval kenem már egy ideje, de semmi csoda, a karikák masszívan kitartanak. Adtak még plusz két miniterméket (Termál Light Hidratáló Arckrém normál-kombinált bőrre és Hidratáló Szérum vízhiányos bőrre - annyira kevés volt bennük, hogy különösebben a hatásukról se tudok nyilatkozni).

wp_20170323_10_03_51_pro.jpg

3. Revlon - pirosító púder, 5gr, árnyalat: 003 - Mauvelous/ Remauvequable

Azon kívül, hogy sikerült borzasztó bonyolult nevet adniuk ennek a pirosítónak, sok extrát nem tudok róla elmondani, de nem is rossz. Sikerült pont egy olyan színt kifognom a dobozomban, ami nem igazán passzol a bőröm színéhez és leginkább öregít, ami viszont mellette szól hogy könnyű rétegezni (ezt ki is emelik az ajánlójában). Az ecset ami jár mellé nekem túl tömör, érdemes professzionális ecsettel pacsmagolni különben mókás lesz a végeredmény. Egy apró ám annál praktikusabb plusz pont: tükör van a fedlapjába illesztve, így romantikus vacsora közben ha kedvünk támadna Tinderezni egyet az étterem mosdójában, még véletlenül sem menthetjük ki magunkat azzal hogy "Drágám, kiugrok a mosdóba púderezni" mert kéznél van a tükör is. Ouch.

4. Clinique chubby stick, árnyalat: 11 - two ton tomato

Hallottam már erről a színezett, hidratáló ajakceruzáról, csak épp nem vagyok nagy szájkencézős, így eszembe se jutott megvenni (bolti ára ~5000Ft körül mozog). Kellemesen csalódtam: tényleg olyan, mint egy önhegyező ceruza, az ígéret szerint szájfény és rúzs keveréke ami hidratál is - ezzel nem nagyon vitatkoznék. Ez a szín nagyon élénk és feltűnő, de ha óvatosan satírozok vele, enyhe színt ad és nem tolakodó, ha pedig feltűnőbbet szeretnék, precízen rajzolt két-három réteg kell belőle és voilá! Sajnos eléggé könnyű elmázgálni figyelmetlenségből, és nem is ez lesz a 10 órán át tartó szájkence mert mindenen egyből nyomot hagy. Valamit valamiért, legalább nem szárít. Nélküle - vele képek:

capture_3.PNG

capture2.PNG

 

 

 

 

 

 

5. Michal Negrin táska

Hááááááát...ezen nem tudtam, sírjak vagy nevessek. Részemről ez egy nulla utca hát szám termék, esetleg piacrajárós szatyinak tudom elképzelni egy kedves idő nénikénél, de én a büdös életben soha nem fogom még csak szétnyitni sem... Ordernáré rózsás giccsrajz az elején cikornyás csipketapéta elé fotózva - valami szörnyű. Még a Pixibox érkezése előtti beharangozóban volt róla szó hogy ettől a tervezőnőtől is lesz valami "divatkiegészítő" a dobozban - én kis hülye reménykedtem hogy esetleg egy tavaszias vékony karlánc, vagy két csini pöttyfülbevaló, esetleg egy masnis hajcsat vagy valami; erre jön ez az ízlésficam. Kár volt beletenni. Akinek tetszik attól utólag is elnézést.

capture_4.PNG

6. Nina Ricci Rose Extase női parfüm, 1,5ml-es minta

A Nina az a parfümmárka, ami mindig, minden darabjával megdobogtatja a szívemet - ezzel sem volt másként. A nevében is benne vagy hogy rózsás, édeskés illat, nagyon bájos, nőies. Nem tolakodó, kicsit fás utórezgésekkel, talán még a málnát is érzem ami leírás szerint felfedezhető benne. Tavaszra-őszre ideális választás, és a teljes méretű kiszerelés üvege is nagyon csinos: mint egy lágy nude körömlakk, matt rózsaszín, kevés arannyal és feketével. Ebből biztosan fogok venni egy üvegcsével. Ajándékba huginak, barátnőnek - jó választás!

wp_20170323_10_04_17_pro.jpg

Ennyit a tartalomról, volt már ettől jobban sikerült Pixibox is ami a kezeim közé került; komolyan gondolkodóba estem hogy legközelebb akarok-e még rendelni.