Hogyan vágják át a csajokat a netes rendelős oldalak?

avagy a pofátlanság határtalan és én unom...

Most kezdjem el sorolni? Hogy mik azok az oldalak amit átbasszák a gyanútlan csajokat mindenféle rendelhető bizbasszal? Mondok vagy kettőt: Happy Bizsu (https://www.facebook.com/happybizsu?fref=ts) , Ruha Rendelés (https://www.facebook.com/kanyovics.hanyistok), CCV Webshop (http://www.ccv.hu/), Márkás Ruhák (https://www.facebook.com/M%C3%A1rk%C3%A1s-Ruh%C3%A1k-685050278272122/timeline/)

Mi ezekben az oldalakban a közös? Egyrészt: főképp kínai cuccokkal operálnak horribilis árakon, sokszoros szorzóval tömve a saját zsebüket. Másrészt: megosztást kérnek a posztjaikra Facebookon nyereményt hazudva vagy beígérnek a rendelés mellé valami hú-de-extra ajándékot (ami a valóságban mondjuk egy 1 dolláros fülbevaló, szintén Kínából), esetleg márkásnak titulálják a gönceiket csak mert világmárkák logója van rányomtatva (kac kac), ne adj' isten baromira akciósnak hirdetik a szutykaikat - holott nem azok. Na ebből lett elegem. Jöjjön az igazság!

kezdjük egyik személyes "kedvencemmel", a Happy Bizsuval. Főleg Geneva márkájú karórákban utaznak, amiket 5-6szoros áron adnak ahhoz képest amennyibe valójában kerülnek mondjuk ebay-en. Honnan tudom? Kilóra rendeltem már eddig is Kínából Geneva órákat magamnak, íme a gyűjtemény egy része: 

887467_10206828775653522_4663004838355579643_o.jpg

Ingyenes postázással együtt max.800Ft körül szoktam megtalálni ugyanazokat a karórákat, amiket ez az oldal 3000+ forintért hirdetget. A fő cink: Facebookon egyszer belinkeltem ebayről az egyik órájukat 1 dolcsiért a posztjuk alá azzal a szöveggel hogy milyen érdekesen drágán adják azt, ami egyébként ilyen olcsó - azóta letiltottak. :) Csirák.

happybizsu.PNG

happybizsuebay.PNG

Következő kritikán aluli vacak: a Ruha Rendelés oldala. Bedobnak néha egy "megnyerhető" dzsekit vagy szabadidő együttest, azzal a szöveggel hogy 'osszátok, kommentben méretet, nyerjétek' - a sok nő meg persze harap rá és osztja mint a cukrot hogy jajj de szercsi-lavcsi, megnyernék meg minden. Ahhha...Aztán mikor nyertest kéne hirdetni, vagy nagy hallgatás, vagy bedobnak egy kamunevet. Tudom, mert múltkor konkrétan végignyálaztam az összes embert aki kommentelte a posztjukat - egy olyan nevű csaj sem volt mint akit nyertesnek kihoztak. Néha az olyan nyomozók mint én háborognak egy kört hogy kamu az egész, de a  többség kanyar nélkül bekajálja a szart. Bónusz: egy német oldalról veszik ők is a cuccokat (www.wish.com) és brutál haszonnal adják tovább - pedig a német oldalon is látszik hogy gagyi kínai cuccok túlhájpolva. Nagyon gáz...

ruharendeles.PNGkabi.PNG

A CCV-n vannak cuccok, amiket nem látok kilóra a kínai rendelős oldalakon, de azért kilóg a lóláb itt is: van pofájuk 10.990Ft-ért hirdetni a ~7ezres szőrmés pulcsit az aliexpressről. Nagyon akciós. Köszönjük Emese.

 ccv.PNG

ccvaliexpress.PNG

Márkás Ruhák: én nem tudom hogy tényleg van még olyan aki egy, az eredetihez viszonyítva olcsó cumóra nyomtatott kamulogó láttán elhiszi hogy az a termék igazi??? Ne már! Adidas, Gucci, Louis Vuitton, Nike, Dolce &
Gabbana - csak pár név a leggyakrabban hamisított világmárkák közül. Ez az oldal is annyira de annyira átlátszó... Ki dől be egy 12.990Ft-os"Adidas" szabadidőszettnek? Ehh...Ennyiért az Adidas még akciósan sem hajigálja ki a nadrág-pulcsi kombókat. És van még náluk kamu Chanel meg kínai ruhák kilóra, amik nemhogy nem márkásak, de még drágák is. Égés faktor kipipálva.

markasruhak.PNG

Csajok, ne legyetek birkák!!! Értem én hogy ezek az emberkék/ oldalak viszonteladnak meg valamiből nekik is élni kell, de nem lenne jobb érzés ha több pénz maradna a zsebeteken??? Ha láttok valamit ami nagyon tetszik egy ilyen oldalról, előbb nézzetek körbe aliexpressen, ebay-en, vagy akár a wish.com-on  - igen komoly esély van rá hogy meglelitek ugyanazt sokkal olcsóbban. Lehet kicsivel több utánajárás, de a posta legtöbbször ingyenes, van pénzvisszautalás ha nem kapnátok meg a rucit vagy ékszert, és jóval olcsóbban megúszhatjátok...

Persze ez nem jelenti azt hogy mindent meg fogtok találni olcsóbban, és ha vérzik a szivetek azért a cuki kabiért vagy ruháért, akkor hajrá, de az ilyen rendelős oldalaknál minden esetben figyeljetek a rendelési számra, a pénzvisszafizetési garanciára, a vállalt szállítási időre és feltételekre, valamint a küldeményetek tracking számára amivel nyomon követhetitek mikor lett feladva és hol tart éppen.

Remélem tudtam segíteni, és csak okosan Nyuszitappancsok!